Welkom bij For Fun 
 het is tijd om er weer lékker op uit te gaan! 

Onze locatie
Camping de Kleine Wielen

Bij Camping de Kleine Wielen is er een grote keuze uit verhuur producten:

- E choppers

- Fiets-sup

- Sups

- Kajak's

- Verschillende skelters

- Fietsen

Om te kijken wat er nog meer is te doen is op en om de camping kunt u een kijken nemen op de website. Voor vragen over deze locatie kan je contact op nemen met de camping.

Website: www.campingdekleinewielen.nl


 


 Door de mooie ligging aan de wateren van de kleine wielen is er veel te beleven. Ga het water op en beleef de natuur op zijn mooist, ga opzoek naar alle vogels die er te vinden zijn of gooi lekker een hengeltje uit in het visrijke water. Maar dat is nog niet alles! U kunt de hele dag genieten in het wielen gebeid. Ga bijvoorbeeld naar Aquazoo, speel minigolf, leer golven, zeilen varen, paintball, teambuilding, recreatie gebied de groene ster enz. en dit allemaal op een steenword afstand.Onze verhuur is gevestigd op het eiland van Camping de Kleine Wielen.

Bij aankomst kunt u de auto neerzetten op het parkeer terrein voor de camping. Met de fiets en scooter kunt u tot aan de verhuur komen. Bij de ingang van de camping staat aangegeven hoe u bij de verhuur komt doormiddel van borden langs de weg. Houdt er rekening mee dat het ongeveer 5 minuten lopen is naar de verhuur dus kom op tijd.  

 
 
 
E-mailen
Bellen